Server Dedicat Ultrarapid

2 x Intel Quad Core Processor    
LA  65 € / luna*
*Pretul nu contine TVA.

Implementare solutii cu echipamente analogice de supraveghere video


Kit DVR + 4 camere – de la 900 lei fara TVA

Echipamentele analogice de supraveghere video au un pret mai mic decât sistemele IP, fiind totodată si mai usor de instalat, fiindcă specialistii cunosc foarte bine tehnologia CCTV. Avantajul principal este ca tehnologia CCTV s-a maturizat, devenind chiar deschisa prin conectarea la reteaua de date. Recomandata celor care nu doresc un nivel ridicat al calitatii camerelor, aceasta tehnologie ofera siguranta maxima.
Implementare solutii echipamente digitale de supraveghere video (IP)De la 490 lei fara TVA /camera 1Mpixel

Trendul dominant in acest moment este dat de retelele digitale de supraveghere video (IP). Dacă în trecut sistemele IP erau folosite doar în marile proiecte de securizare de importanţă strategică, retelele de monitorizare video apar azi şi în aplicaţiile mai mici - teritoriu ocupat până de curând de camerele analogice. Acest lucru se datorează pe de o parte scaderii substantiale a preturilor şi pe de alta cresterii ofertei de produse concepute special pentru proiecte de dimensiuni mici şi mijlocii.

Sistemele video digitale aduc o flexibilitate marita in monitorizarea, transferul, stocarea si analiza a continutului video comparativ cu sistemele clasice analogice. Din ce in ce mai mult aceste sisteme sunt folosite pentru functiile suplimentare asociate cu transmisia de informatie sub forma de date si nu sub forma de semnal video analogic. Insa beneficiile nu se opresc aici. Bazandu-se pe tehnologii recunoscute si testate de-a lungul timpului de catre industria IT, sistemele video IP au profitat de aceste avantaje pentru a ajunge la o diversitate de facilitati care impun alegerea lor pentru o gama extrem de variata de aplicatii.

Astfel, folosindu-ne din plin de beneficiile retelelor Ethernet si a echipamentelor wireless profesionale, am reusit implementarea unor solutii de supraveghere video IP pe distante mari (Km), cu viziualizarea camerelor de pe site-uri web si cu stocarea imaginilor local pe NVR-uri sau pe servere dedicate sau virtuale in internet.

Avantajele supravegherii video IP

  • Acces la distanta: Se pot accesa trimite sau inregistra video in orice moment si de la orice locatie virtuala a retelei din lume. Utilizatori autorizati multipli, din diferite locatii pot fi capabili sa acceseze, sa trimita sau inregistreze video.
  • Inalta calitate a imaginii: Calitatea inalta a imaginii este esentiala in aplicatiile de supraveghere video. In sistemele video de retea, calitatea imaginilor produse poate fi mult mai usor pastrata decat intr-un sistem de supraveghere analog. Cu un sistem de supraveghere analog, imaginile captate sunt degradate cu fiecare conversie pe care imaginile o suporta intre formatul analog si formatul digital si cu lungimea cablurilor.Cu cat cablurile sunt mai lungi, cu atat mai mult se degradeaza semnalul analog. In sistemele de supraveghere IP complet digitizate, imaginile de la camera sunt de la inceput digitizate si ele raman digitale deci nu sunt necesare conversii si nu are loc degradarea imaginii pe distanta strabatuta de semnal. In plus, imaginile digitale pot fi mult mai usor inregistrate si recuperate mai tarziu.
    O camera de retea cu rezolutie de 1 milion sau mai multi pixeli(camera megapixel) poate sa ofere de asemenea o calitate mai buna a imaginii decat poate oferi o camera analogica, ceea ce inseamna mai multe detalii si un camp vizual mai mare.
  • Extindere flexibila: Un sistem de supraveghere IP se poate dezvolta dupa nevoile dumneavoastra. Puteti adauga la infrastructura retelei cate produse video de retea doriti, fara schimbari semnificative sau costisitoare. Puteti instala si configura produse din orice locatie virtuala.
  • Integrare mai usoara de viitor: Produsele video de retea bazate pe standarde deschise pot fi mai usor integrate in retele ethernet existente, sisteme de securitate, management video si aplicatii software si alte dispozitive digitale. De exemplu, o camera video digitala poate sa fie atasata la programe soft specializate care ar putea sa analizeze datele video pentru a detecta anumite persoane .
  • Managementul evenimentului si video-inteligenta: Camerele de retea avansate cu analizoare inteligente incluse reduce cantitatea de inregistrare video neinteresanta, activand la raspunsuri ale unor alte dispozitive inglobate precum detectori de miscare, detectori audio de alarma, conexiuni I/O de management. Aceste caracteristici permit camerelor de retea sa fie continuu in garda in analizarea intrarilor si asteptand ca un impuls sa declanseze o actiune sau o serie de actiuni. In acest fel se reduc nevoile de largime de banda a retelei, nevoile de spatiu de stocare cat si mai putina energie de calcul de la serverul de inregistrare.

Sistemele de supraveghere video IP pot fi instalate in spatii interioare/exterioare, private/publice, magazine, case, scoli, banci, oficii guvernamentale, fabrici, depozite, aeroporturi, statii de transport de suprafata sau subterane etc.